aminkan doa saya ^^

2012: FINISHED MY MASTER BY MAY 2012

Saturday, 30 June 2012

sob...sob...sob

tertumpahkan AIR PANAS atas ELECTRICAL BOARD













hasilnya












takuitnyaaa... mintak-mintak takde pape laaa.. :'( huhuhu

Friday, 29 June 2012

alhamdulillah

sindrom2 org bz..

  1. baca blog laju2
  2. bukak blog wajib je...(itu pon macam no.1) -selalu sempat nk berblogwalking bagai -__-"
  3. fb bukak pagi kejap je..pastu tak sempat bukak dah.. malam penat gile sampai tak larat nak bukak fb
  4. bangun pagi-pagi buta (read:5 AM) n trus teringat kat projek
  5. muntah-muntah SETIAP pagi

alhamdulillah.. at least aku tau aku memang buat keje -___-"

Thursday, 28 June 2012

DISASTER!!!!!!!!!!!!!

oh no!!!!!!!!!!!!!!
hari ni barang-barang sampai...
alhamdulillah...



tapi...
sebab kecuaian diri sendiri
kerana sepatah perkataan
aku rasa
AKU DA SILAP ORDER SENSOR
mampos!!!! -________________-"
takutnya nak menghadapi hari ni..
huhuhuu




p/s: ALLAH tolong aku!!!!!!!

Tuesday, 26 June 2012

burning the midnight oil

sob3...
padan muka..
esok da janji dengan supplier
nak jumpa kol 11 pagi
so kena gerak dari uni kol 10 pagi...

nak tunjuk program
nak terus run just incase ada apa-apa masalah yang boleh terus setel kat situ
kira nanti da  balik uni tak yah la nak pening-pening kepala sangat kann..
niat da suci murni dah ni..


MASALAHNYAAAAAA....
yang pegi merayau sampai kol 9 MALAM tadi
SAPE SURUH???
buat la kau keje sorang-sorang dengan mata suku &  otak da suku tido-tido ayam...




BOOOOO!!!!
PADAN MUKAAA!!!!! 
BOOOO!!!
sob3 :'( xde sape nak layan...BOOOOOO!!!


Thursday, 14 June 2012

Tuesday, 12 June 2012

nakkkk

da lama mengidam ni...
da lama pendam dalam handset...
sape nak bagi? (',~) 
ekekeee





dapat yang ni memang kompem terus "YES, I DO " je..tak banyak cakap dah =b hehe


saya tunggu


orang yang macam ni...




sumber: muka_buku
tapi tak penah lagi saya jumpa...
wujud lagi ke orang macam ni sekarang?
hmmm....

p/s: lelaki zaman sekarang tak semacho dulu..ajak couple through sms je. tak pun chat fb...  ada lagi ke orang yang berani bersemuka cakap depan-depan dan terus mintak izin dengan mak bapak? kalau ada saya nak 1!!!! =b ekekeke.. just my 2 cent.. no hurt feelings =b

Monday, 11 June 2012

errkk

rasa nak nanges n nervous..
nak nanges tak tau pasai pa..
yang nervous tu tau la pasai pa -_-"

Friday, 1 June 2012

xde tajuk lg =b

uploaded this 


in FB last night...

it's a true story actually... have to consider again either to publish here..or FB..but..errr...
don't have the strength to publish it in FB since it's a true story... n maybe the other person might see it.. we're in a BIG fight... really BIG that it takes almost 2 years and still counting -_-"

my best friend told me that it's not worth it.. but being me.. that stubborn girl who won't listen to anybody until she get hurts BADLY -_-" yeahhh...my bad!!